שופרסל ספטמבר- מתיקות סתווית.

למרות שהימים הלוהטים עדיין איתנו כאן, הסתיו כבר רומז שהוא בפינה, ופתיחת שנת הלימודים (האם עדיין קיימת מחברת "חגים"?) מסמלת שראש השנה תיכף בפינה וחוזרים לשיגרה. כאמא לבן 25, לא ממש משנה לי שנת הלימודים (הללויה!) ודגני בוקר הם מזון לגיטימי לכל השנה, גם אם עברנו את גיל 18.

בסלסלת המוצרים של ספטמבר היו הפעם – מארז חטיפי דגנים 23 גרם – 6 יחידות, אבקת שוקו חצי קילו, דגני בוקר מסוגים שונים חצי קילו, ודגני פיצוצי נוגט/שוקו 750 גרם.

למעשה את כל ארבעת המוצרים אני כבר מכירה ומשתמשת, אבל תמיד כיף לפגוש שנית.

נתחיל מהצד הבריאותי בשביל המצפון- חטיפי הדגנים שמגיעים לא רק בטעמי גרעינים למיניהם אלא בעיקר מה שמעניין אותי – עם שוקולד חלב בצד הבוטנים והאגוזים, מהווים נשנוש כייפי בזמן רעב או השתוקקות למתוק (מכירים את השעה עשר בבוקר ואת השעה ארבע אחרי צהרים, כשבראשונה עוד לא התעוררתי ובשניה אני מתה לישון, והארוחות הרשמיות עדיין רחוקות?)  אז המחיר הקלורי נמוך (אלה שאני בחרתי הם 89 קלוריות לחטיף- ויש בהם שוקולד!) והשמחה גדולה.

מסוגי הדגנים השונים לקחתי את ה"סינמון" שהוא המקבילה ל"סינמונים" , ואת "פיצוצי נוגט" שהם המקבילה ל"כריות". האחרון מאד פופולארי אצל הבן כארוחה מהירה, ומהראשון, למרות שבן הזוג פתח כדי לאכול עם חלב סויה, אני מעדיפה להשתמש כקראסט לקישוט עוגת פירות למשל, כשאני פשוט מרסקת במעבד מזון ידני (להלן שקית ופטיש) ומשתמשת בפירורים לקינוחים שונים וגם למילוי שטרודל הכי קל בעולם (לרדד בצק עלים מוכן, למרוח בחמאה, לשים בפנים תפוחים ופירורי סינמון, לסגור, למרוח בביצה ולאפות).

השוקו שימש אצלי לעוגת שוקולד בחושה ופשוטה, מהסוג שעושים מהר ומחסלים עוד יותר מהר.

(למעלה המצרכים, למטה בתבנית)

והתוצאה…..

כן, המילה החוזרת כאן היא "מהירות"- משהו שלא צריך להשקיע הרבה ,או בכלל, ויש מנה כייפית ומפנקת , במחיר נמוך יותר מהמוצר המקביל של המתחרים.

סתיו שמח!!

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s