"עץ הרימון נתן ריחו" (וטעמו)

ראש השנה בפתח, והכוכב הראשי בו הוא הרימון, שאפשר להנות ממנו בכל צורה- מאכילה כמו שהוא, עד שימוש בגרעינים במתכונים שונים, כמובן מיץ רימונים, רכז רימונים ואפילו במוצרי קוסמטיקה שונים.

חברת "תומר" מביאה לנו לקראת החג מבחר מוצרים לחג כמו סילאן תמרים איכותי 100% תמרים, גפילטע פיש מדג קרפיון – קציצות מוכנות לאכילה וללא גלוטן וחומרים משמרים, שחוסך הרבה זמן הכנה ובלגאן במטבח, מוצרי רסק תפוחי עץ הן לאכילה והן להכנת עוגות וקינוחים לחג, כולל מוצר ללא תוספת סוכר, מוצר ממותק ומוצר ממותק בתוספת קינמון (שאני מתה להוסיף ליוגורט למשל וליצור מעדן!)- שמצוין גם כמילוי לשטרודל, וכאמור סידרת מוצרי רימונים- מיץ רימונים 100% טבעי – סחוט מרימונים טריים; מיץ רימונים 100% טבעי המיוצר מרכז רימונים; מיץ רימונים אורגני – סחוט מרימונים טריים אורגניים. המיצים 100% טבעיים – ללא תוספות של סוכר, חומר משמר או צבעי מאכל.

אני קיבלתי להתנסות מוצר נוסף – רכז רימונים 100% טבעי, עשוי 100% רימונים, ללא חומרים משמרים, ללא תוספת סוכר וללא צבעי מאכל. מהו בעצם רכז? זהו סירופ רימונים סמיך שאפשר להוסיף בערך לכל העולם (במיוחד במקום מיץ לימון למשל). אפשר להוסיף למרינדות, לפשטידות, לרטבים ומה לא.

אני הלכתי על הפשוט והטעים- סלט ירקות טרי עם המון ירקות ירוקים, קצת שמן זית וקצת רכז רימונים, וזהו, יש עושר טעמים ששום רוטב לא יצליח להעביר. אפשר כמובן גם להוסיף לסלט גרגירי רימון טריים ולהעלות אותו ברמה נוספת.

בערב החג אשתמש ברכז גם בתפקיד גרנדין בקוקטיילים שונים לאווירה צבעונית, חגיגית וטעימה במיוחד.

להשיג ברשתות השיווק.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s