חוות תקוע – מזל טוב ליום הולדת שלושים!!

חוות תקוע חוגגת יום הולדת שלושים שנה של מוצרים אקזוטיים שזוכים לפופולאריות רבה במטבחים בישראל- פטריות וירקות שחובבי בישול (ואכילה – כמוני) למדו להכיר בעולם ושמחו למצוא בארץ.

לרגל יום ההולדת משיקה "חוות תקוע" מארזים חגיגיים בצירוף מתכונים לפטריות וירקות מיוחדים.  ואיזה כיף שיום ההולדת יוצא בדיוק על החגים, כך שאפשר להכין מנות טעימות וחגיגיות במיוחד. בין המוצרים שישווקו באריזות חג: פטריות אקזוטיות מסוג שי-טאקי, שי-מג'י, שינוקי, פטריות יער ומלך היער, וירקות מיוחדים – שורש ג'ינג'ר טרי, בצלצלי שאלוט, עגבניות לחות, אנדיב לבן ואנדיב אדום.

אני קיבלתי להתנסות מוצר שתמיד ראיתי בתוכניות בישול- בצלצלי שאלוט. בהרבה מתוכניות הבישול, בעיקר הזרות, משתמשים הרבה בבצלים אלו והייתי סקרנית לדעת מה ההבדל בין הבצלצלים לבין בצל לבן יבש למשל. חיפשתי מתכונים ופסלתי כאלה שדורשים לחתוך את הבצלצלים מכיוון שרציתי להנות גם מהגודל והצורה כדי למצות כמה שיותר את ייחודם.

כמובן שאפשר לשלבם בסלט או להניח בטבעות יפיפיות על פיצה ובכריכים (נוחים יותר מבחינת קוטר הפרוסות שלהם) אבל אני בחרתי במתכון של בצלצלי שאלוט מקורמלים (שעל הדרך היה מאד קל ודרש מעט מאד מצרכים).

כל מה שצריך זה לחמם שתי כפות שמן זית במחבת, להוסיף את הבצלצלים המקולפים ולטגן כעשרים דקות בחום נמוך תוך ערבוב מדי פעם.

להוסיף חומץ בלסמי בכמות של כף אחת (לחצי קילו בצלצלים) ,וכף גדושה סוכר, ולהמשיך לערבב עוד עשר דקות עד שכל הבצלצלים מקורמלים. זה הכל. להגיש כתוספת ולהתענג.

 

המוצרים כשרים למהדרין בהשגחת הרבנות גוש עציון.

מחירים: 10 -15 ₪ (לאריזות במגוון משקלים).

להשיג ברשתות השיווק.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s