פוד אפיל- חגיגה כפולה ומתוקה במיוחד.

התורים הארוכים בחנויות ספרי הלימוד מעידים שלמרות שאנחנו עמוק בתוך אווירת אוגוסט, כולל חום ולחות קומפלקט, שנת הלימודים תיכף מתחילה, ואיתה החגים שממש בפתח. אמנם התחושה היא שפסח הרגע היה, ראש השנה כבר מתדפק בפתח ואיתו הדילמות הנצחיות- "אצל מי אנחנו השנה" ו"מה מביאים למתנה". כדי לא להכנס לקונפליקטים משפחתיים, הרשו לי להתמקד בשאלה השניה, ובעיקר בתשובה – "המתנה המושלמת היא משהו שהייתי רוצה לקבל בעצמי".

לפני כחצי שנה– לקראת פסח ביקרתי בתצוגה של "פוד אפיל" וראיתי את החידושים שהיו אז לחג, ועכשיו, לקראת ראש השנה, חזרתי לבקר ומצאתי שנוסף לחגים יש גם שתי סיבות חדשות למסיבה- הראשונה, השקת אולם התצוגה החדש באזור התעשייה של ראש העין, שמציג את הגודיז הכי חדשים והכי מעוצבים לכל מי שנכנס אי פעם למטבח, אפילו אם זה רק כדי לחמם משהו במיקרוגל. שלל כלי בית מכל הסוגים- מהאביזרים הקטנים ביותר כמו קולפנים או משקלי מטבח (וכל מי שעוסק באפייה יודע כמה שהם נחוצים במדע המדוייק הזה), ועד סירים, מחבתות, פלנצ'ות, תבניות והשמיים הם הגבול.

פוד אפיל שמביאה לנו את כל הטוב הזה כבר יותר מעשר שנים, מקפידה על בישול בריא ויעיל (וזכיות ב"מוצר השנה" על יתרונות מוצריה) הופכת את אולם התצוגה למעין חנות ממתקים צבעונית שאפשר להתמכר אליה שעות עד שבוחרים בדיוק את מה שרוצים מתוך המבחר הענק.

הסיבה השניה למסיבה היא הפרזנטורית החדשה של מחלקת האפייה – רחלי ור-ניר, שנראה שעליה המציאו את הטייטל "היפה והאופה", כי היא מרכיבה קינוחים מרהיבים (וטעימים- ברור שטעמתי!), והיא מצטרפת לשף של "פוד אפיל" – רון יוחננוב.

(בתמונות למעלה ולמטה- מבחר מהאוצרות של "פוד אפיל").

באירוע ההשקה הדגימה רחלי קינוח כוסות מיוחד, שהיא קראה לו "קינוח באוויר" מכיוון שהוא הוכן בכוסות זכוכית עבות שבמקור יועדו לקפה, אבל הפכו ליצירות אומנות קטנות וטעימות, בכך שגרמו לקינוח להראות "מרחף" בתוך הכוס. בהשראת הכוסות הטעמים של רחלי היו על בסיס קפה- ובתוך שבעת המרכיבים של המנה היו קרם קרמל קפה, טופי קרמל מלוח (שרק ממנו יכלתי לחסל לה את כל הקרם עוד לפני שמזגה אותו לכוס), טראפל טופי, שני שוקולדים, קראנץ' אגוזים, סיפון נוגט ובסקוויט פיסטוק, ועם הכל באה ההוראה "לאכול הכל בביס אחד" – כך שכל הטעמים והמרקמים יצרו יותר מסך החלקים בפה, חגיגה אמיתית.

(בתמונות למעלה- רחלי ור ניר ורון יוחננוב)

במחלקת האפיה, חוץ מרחלי, יש עוד חידושים- מוצרים חדשניים ומבוקשים מאד שמגיעים מאיטליה, שעוזרים מצד אחד לאופים מומחים ומהצד השני לחובבים, להגיע לתוצאות מרהיבות וטעימות.

(בתמונות למעלה- רחלי והכוסות שהופכות לכלי קיבול מקסימים לקינוחים מרהיבים, למטה- בתהליך העבודה)

והתוצאה? הנה….

 

 

כשהתבוננתי בתצוגה באולם החדש, כבר תכננתי לי בראש מה לשים ב"וויש ליסט" שלי. אמנם אני רחוקה מלהיות בשלנית או אופה מקצועית, אבל דווקא בגלל זה אני צריכה את המכשירים והכלים שיקלו עלי להצליח כמו המקצוענים. בין השאר מצאתי שם את הדבר שעושה לי הכי הרבה כיף – ה"מולטי קייק" שמוציא מליון סוגים של מאפים בעזרת שפע התבניות המתחלפות שלו, מחבתות עם ציפוי שיש , בריאותיות במיוחד , שהחביתה פשוט משייטת עליהן ולא נדבקת (אפילו לא צריך לנקות, רק להעביר מגבת נייר קטנה יבשה וזהו), הסכינים שעוזרות לגמור מטלה משעממת כמו קיצוץ ירקות פשוט בשניות לסלטים בריאים, והמון סירים בגדלים שונים שמתאימים ל"סינדרום אי הערכת כמות" שאני לוקה בו ושגורם לי לבשל לגדוד של אנשים למרות שאנחנו רק שלושה בבית.

אז שתהיה לנו שנה טובה עם "פוד אפיל" ושנה מתוקה עם "פוד אפיל פטיסרי"!

‫#‏פודאפיל_פטיסרי‬  ‪#‎food_appeal‬

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s