"אולה פרימור" – פרימור בטאץ' ספרדי

(פרימור בבקבוק ובכוס- סימני המזיגה בכוס בגלל שכל כך התלהבתי שקודם שתיתי ואז נזכרתי שלא צילמתי….)

אני אוהבת מרקים, חורף-קיץ, לא משנה. הבעיה היא שבקיץ מרק מהביל זה קצת מתיש לאכול. הפתרון הוא מרקים קרים, והגספצ'ו הספרדי הוא אחד הבולטים שבהם. אז עכשיו, במקום לעמול על הכנת מרק שכולל עגבניות, מלפפונים, פלפלים, שמן זית וחומץ, הוא כבר מגיע מוכן בבקבוק בשני גדלים – ליטר אחד או בקבוק אישי של 400 מ"ל. ניתן לשתות כמיץ בכוס (או כמוני- ישירות מהבקבוק) או למזוג לקערת מרק, להוסיף עלי תיבול וזרזיף שמנת או יוגורט מלמעלה, ויש מנה.

אפשר כמובן לאלתר ולגוון כמיטב הטעם האישי, אני בעד כוסברה מלמעלה- הרבה כוסברה.

מבחינת שילוב עם מנות בזמן ארוחה, אם לא משתמשים במשקה כמרק למנה ראשונה, הוא מצוין לשתיה בזמן אכילת בשר למשל, גם מרענן את החיך וגם מוסיף טעמים לביס הבא.

הרעיון שלי כמובן היה להוסיף למבוגרים שבחבורה גם טיפה וודקה, ובכך להפוך את המשקה לסוג של "בלאדי מרי" עם או בלי הסלרי לערבוב.  (ואני בטוחה שחובבי אלכוהול ימצאו עוד דרכים רבות ויצירתיות להכנת משקאות מרעננים עם המשקה).

המשקה מובא אלינו על ידי "פרימור" של "גניר" והוא ייחודי ואינו מכיל תוספת סוכר, חומרים משמרים או צבעי מאכל.

כשר פרווה בהשגחת חתם סופר והרבנות קריית מלאכי.

להשיג ברשתות השיווק ברחבי הארץ.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s