קריספי- מתחדש ומתנשנש!!

"נאש"- מילה שמוצאה אירופאי, אבל חדרה היטב ללקסיקון הישראלי, והפכה למילה (ולפעולה) הכל כך אהובה של "נשנוש". אכילה לא מרעב, רק בשביל הכיף, משהו קטן, בתנועה חוזרת, פריך כזה, שעושה לנו טוב גם בקיבה , גם בפה וגם בנשמה.

ואם כבר לנשנש, עדיף שיהיה משהו בריא, לא מטוגן אלא אפוי למשל, אבל חשוב שיהיה טעים, ואם אפשר מגוון וחדשני, שלא ישעמם חס וחלילה.

אסם מרחיבה את סידרת "קריספי" החטיף האפוי, ולטעמים המוכרים של "קריספי זיתים כבושים" (עם 20% זיתים כבושים), "קריספי פלפלים קלויים" (עם 25% פלפלים קלויים) ו"קריספי כפרי" מצטרפים עכשיו טעמים חדשים וכיפיים במיוחד- עגבניות בזיליקום, תפוחי אדמה, והחביב עלי ביותר- זרעים קלויים.

ההשפעה היא כמובן ים תיכונית, טעמים שאהובים מאד על הציבור בישראל, והטעמים פותחו בשילוב עם צוות קולינרי חיצוני כדי להבטיח את הדיוק.  הרכיבים הם אותנטיים וקהל היעד הם מבוגרים שאוהבים משהו אנין יותר מאשר מה שהילדים מנשנשים (אם כי ישנם ילדים רבים שיאהבו גם את הטעמים הללו). חטיפי ה"קריספי" הם דקים, ככה שהם גם כייפים כשהם בשלב האכילה והכרסום, והאפייה נותנת להם מרקם פריך במיוחד. מצויינים כמו שהם וגם כחטיף לאירוח – אני ניסיתי למרוח בעזרת כפית טחינה ביתית ויצא מעולה,  והניסוי הבא ייערך עם גבינה, שנראית לי מאד מתחברת לטעמי ה"קריספי" – בעיקר לזה עם עגבניות בזיליקום שיתן טאץ' איטלקי.

בלילות קיץ מהבילים, ילך מצוין עם בקבוק בירה קרה ליד, ושידורי האולימפיאדה ברקע.

להשיג בכל רשתות השיווק.

כשר בד"צ

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s