סנפרוסט הולכת מיני

כשהודיעו לי שקיבלתי לסיקור ברוקולי וכרובית של "סנפרוסט" אוטומטית חשבתי על גרסאות מטוגנות או אפויות של הירקות הללו, בציפוי פריך. אחר כך כששמעתי שמדובר בגרסת "מיני" בחלקים קטנים מאד, שאי אפשר לאחוז אותם כמו שאוחזים "פולקע" למשל, שיניתי את התוכניות והתחלתי לחשב מסלול מחדש.

קודם כל, זה מה שקיבלתי:

הרעיון הוא ירקות שבדרך כלל באים בחתיכות גדולות (או בשלמות אם קונים טרי) וצריך להתאמץ ולחלק אותם לחלקים קטנים, וגם לנקות כל חלק. עכשיו ב"סנפרוסט" חשבו על הקלה בעבודה הזו וכבר חילקו את הירקות, ניקו והקפיאו  בשיא הטריות כך שהם מצויינים לכל מטרה- כולל מרקים, מאפים, סלטים וגם נשנוש חמוד, בעיקר כזה שימצא חן בעיני ילדים.

מצאתי כמה מתכונים של מאפים, עשיתי שינויים כדי שיתאים למצרכים שהיו לי בבית- ויצאתי לדרך.

אלה המצרכים שלי:

(הערות- השתמשתי ב"נפוליאון בטעם בצל" וביוגורטים יחסית קטנים, אם לא מספיק נוזלי אפשר להוסיף עוד יוגורט. כמו כן, במתכונים שאני מצאתי באינטרנט, החלק המחבר היה בדרך כלל פירורי לחם או שיבולת שועל טחונה, אני השתמשתי בפנקו ויצא מעולה).

המתכון היה פשוט- לחלוט את הירקות ממצב קפוא במים רותחים בערך חמש דקות, לערבב את כל שאר החומרים, לשפוך לתבנית משומנת ולאפות כחמישים דקות עד שמקבל צבע יפה מלמעלה.

בתמונה למטה- לפני האפייה

ואחרי חמישים דקות –

יצא מעדן.

הגשתי עם סלט ירוק ויש ארוחה משביעה וקלילה. הכמות יצאה בערך לארבעה אנשים רעבים, כשהפשטידה משמשת כמנה העיקרית.

להשיג בכל רשתות השיווק. כשר.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s