רטבי הצ'ילי של "תומר" – לפלפל את החיים!

השבוע הכנתי עוף. עוף יכול להיות הדבר הכי משעמם בעולם, או הכי טעים, השאלה איזה רוטב , משחה או מרינדה שמים עליו. אפשר כמובן לערבב חומרים , תבלינים וכמויות, אבל היי- אני לא שפית, אני לא ממציאה רטבים, אני רק טועמת אותם.

אז קיבלתי להתנסות את רוטב הצ'ילי החדש של "תומר "  – בסידרה יש רוטב צ'ילי אדום עם אננס (שזה מה שאני קיבלתי), רוטב צ'ילי ללא תוספת סוכר ורוטב פלפל צ'ילי ירוק.

הצ'ילי מתאים למגוון שימושים כמו מרינדה, תיבול, מטבל או שילוב במנות כמו מוקפצים, ירקות, רוטב לפסטה ועוד כיד הדמיון וההעדפה הקולינרית.

אני כאמור בחרתי להעזר בצ'ילי למנת עוף- וכך פשוט הנחתי עוף על מצע טבעות בצל, ערבבתי בקערית קצת צ'ילי עם שמן זית להעשרת הטעם, מרחתי את העוף מכל הכיוונים כולל הרמת העור והחדרת רוטב מתחת, וזהו – לתנור לשעה וחצי ויש עוף.

העוף יצא עסיסי וטעים, עם טאץ' מתקתק בגלל האננס. אני הכנתי אותו שלם, ניתן כמובן לפרק את העוף או להשתמש בחתיכות קטנות למנות של "עוף חמוץ  מתוק עם נודלס " למשל.

הרטבים מגיעים מתאילנד ומצטרפים לרטבים הקלאסיים של "תומר" – רוטב צ'ילי מתוק ורוטב צ'ילי חריף.

כאמור ישנם טעמים שונים, ובעוד זה עם האננס מתאים יותר למתיקות קלילה, הצ'ילי הירוק מתאים לאוהבי חריפות (וכמובן שניתן לשלוט על הכמות)  ומי שרוצה להפחית בכמות הסוכר יכול להנות בכיף מהרוטב המופחת.

הרטבים הם כשרים פרווה ובכשרות בד"צ בית יוסף והרבנות הראשית לישראל. וניתנים להשגה בכל רשתות השיווק.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

w

מתחבר ל-%s