קירוסקאי-פלבם- ציוד טוב=אוכל טוב.

כולנו אוהבים לצאת לאכול, ומצפים לאוכל טוב. וכל בעל עסק קולינרי יודע שבישול טוב מתחיל בציוד טוב.

ב"קירוסקאי –פלבם "  מגשמים את חלומו הרטוב של הבשלן המוסדי (ויש כאלה גם ביתיים) עם כל מה שצריך וכל מה שחלמתם שצריך במטבח שמאכיל ומפנק הרבה אנשים.

חוץ מפינת הOUTLTET  שצצה לה ומציעה מוצרים מחודשים במחירים מפתים ובאחריות מלאה ומוארכת, יש גם את האוסף האדיר של מוצרי מטבח.

איפה? באולם התצוגה הגדול מסוגו בארץ (כ1200 מטרים של תצוגה),  שכולל מאות מוצרים, מטבח הדגמות ייחודי עם חומרי גלם שבו שפים ובעלי ענין יכולים להתנסות, אקדמיה מקצועית- ימי עיון וכנסים מקצועיים לשותפים עסקיים ולקוחות פוטנציאלים כדי לאפשר מקסימום התנסות והכרות, הכשרות והדרכות, וכמובן גם חנייה חופשית בשפע.

החברה היא הגדולה בישראל,בעלת וותק של שלושים שנה ותחת מטרייתה יש כשבעים מותגים מהטובים בעולם שנותנים מענה מקיף – הכל במקום אחד.

בין הלקוחות נמנים רשתות בתי מלון כמו פתאל, וישרוטל, בתי חולים כמו איכילוב, וולפסון, העמק, ביילינסון ועוד (ויש מחלקה מיוחדת לציוד לבתי חולים ובתי אבות  כמו פלטות חימום, עגלות  או מגשי תרופות), חברות גדולות כמו גוגל, וטבע וכמובן גופים כמו משטרת ישראל וצה"ל, לצד אלפי מסעדות ורשתות מזון.

מעבר לקניה יש גם שירות טכנאים שזמין 24 שעות לפתרון כל בעיה, ומחסן חלפים גדול לתיקונים מהירים כשצריך.

בגדול תחומי המוצרים הם חימום ובישול, הדחה וטיפול במים, עיבוד מזון וחומרי גלם כמו דגים, בשר וכדומה, קירור ואיחסון בתנאים שונים כמו הקפאה או אחסון יבש, נידוף ואוורור, הגשה וכמובן איבזור ייעודי לפרוייקטים מיוחדים. בבחירת המוצרים יש דגש על מוצרים ירוקים, ששומרים על הסביבה. גם הובלת המכשירים והכלים נעשית על ידי "קירוסקאי -פלבם" כדי לוודא שהמכשיר יגיע במיטבו לבית העסק.

"קירוסקאי -פלבם" מתגאה במגוון גדול כולל המוצרים החדישים ביותר, זמינות המוצרים, תשומת לב מלאה ללקוחות ושירות צמוד , במקביל לאיכות וכל לקוח יודע שלמוצרים יש "אבא ואמא".

יותר מכך, יש גם שירות של ייעוץ, עם יועצים מקצועיים  כמו שפים, מומחים למזון, מומחי בטיחות, ברמנים , מעצבי תפריט ועוד, כך שאפשר להעזר בהם לבניית מנות, תמחור, התאמה של כלים ומכשירים ועוד. ואם נחשוב רגע על הענין הכספי – גם כאן יש פתרון בדמות תנאי תשלום ארוכי טווח, ליסינג תפעולי, ליסינג מימוני ועוד, כך שבאמת שום דבר לא עומד בינך ובין הגשמת החלומות הקולינרים שלך.

כשביקרתי במקום כמובן שלא יכלתי לנסות את כל המוצרים, אבל היו כמה ששמתי עליהם עין בגדול.

קודם כל אי אפשר לפספס את תנורי הפיצה, שמפיקים (ובדקתי את זה בעצמי!) בצק כל כך כייפי שאפילו לא צריך את הטופינגים, המרקם שלו ממכר. יש כמה מותגים בחנות, ההתנסות שלי היתה עם מה שיצא מהתנור של PIZZA MASTER

עוד מוצר שבלט מאד בתצוגה הם צ'יפסרים של FRYMASTER   שאני שמה עליהם עין באופן אישי היות וצ'יפס ושאר מטוגנים מהווים חלק די גדול מהתזונה שלי (למה? כי זה טעים!) והייתי רוצה לדעת שהם מיוצרים בכלים ומכשירים שמוציאים מהם את המיטב. במקרה הזה הצ'יפסרים נותנים אפשרות לטיגון מהיר וגם מסננים את השמן, מה שאומר שגם התוצר הסופי יספוג פחות שמן, ומעבר לחסכון למסעדן, זה גם בריא יותר לסועד.

עוד מגמה מבורכת היא כמובן עסקים שמייצרים בעצמם את הפסטה הטריה במקום לקנות פסטה יבשה, ומכונות הפסטה של BOTTENE  שמככבות במיטב המסעדות האיטלקיות בארץ ובעולם (כולל גם אופציה לנודלס) מביאות חוויה חדשה וטעימה לסועד.

ואיך אפשר בלי נקיון? הא"ב של מדיחים הוא שכלים יצאו נקיים, ומדיחי COMENDA  מתחייבים לכך ולכן פופולאריים בארגונים רבים, רשתות ומשטרת ישראל. קירוסקאי היא היבואנית הבלעדית של COMENDA מאז 1984.

ובקצרה עוד כמה ששבו את תשומת הלב שלי – HAMILTON BEACH– בלנדרים לשייקים עם מנוע פטנט אוניברסלי (ראשית המוצרים שלהם כבר מתחילת המאה העשרים), גרילרים של HOBART  שיכלתי בקלות לדמיין עליהם פרה שלמה שכל חלק וחלק שלה יוצא צלוי מושלם בזכות הגעה לטמפרטורה של 380 מעלות ש"סוגרת" את הבשר ושומרת על עסיסיותו ומיקוד בפיזור החום כדי לקבל תוצאה אופטימלית, וכמובן הפייבוריטית שלי –  TAYLOR שמביאה מכונות גלידה שרק צריך להטות את הראש הצידה, להתכופף מעל פתח היציאה ולהתענג מהקריר קריר הזה במגוון מרקמים- מגלידה קשה ועד רכה, משייקים , ברק ואייס קפה.

ונקודה אחרונה- מותג הבית –

ZE-NOX – הכל למטבח המקצועי – מותג הבית לציוד משלים, קו של מוצרים שנבחרו במדויק מבין עשרות יצרנים בינלאומיים ידועים, תוך בחינת ההתאמה לשוק ולצרכים והתנאים בארץ.

המוצרים ב""קירוסקאי -פלבם" הם בעלי תוי תקן מהמחמירים ביותר.

לאירוע ה'קיטשן שואו' שנמשך 3 ימים בחברת קירוסקאי- פלבם, ספקית הציוד למטבח המוסדי הגדולה בישראל, הגיעו כ 1000 מבקרים, האירוע הייחודי התקיים באולם התצוגה המחודש של החברה באזור שבשיפוצו הושקעו לאחרונה כמיליון שקלים, באירוע נחשפו  בפני מנהלי מזון ומשקאות, מנהלי חברות הסעדה, מסעדנים, שפים ושאר אנשי המטבח המקצועי, החידושים והטרנדים הכי חמים.

החברה הציגה למבקרים את המודל החדשני שלה של ליסינג תפעולי לציוד למסעדות, שיטה ייחודית ובלעדית הנותנת פתרון אידיאלי לבעל מסעדה בהקמה, ליהנות מציוד חדיש ושירות עבורו של מיטב היצרנים, תמורת תשלום חודשי קבוע. בין המציגים RM Gastro, Taylor, Mareno, X-Ove:   , Hobart – Germany,Taylor – United States, Rational – Germany , Vita Mix – United States , Frymaster – United States, Comenda – Italy, Socamel – France, Ugolini – Italy, Simag – Italy, Robot Coupe – France, X-Oven – Italy, Eco Grill – Slovania, RM Gastro – Czech Republic, Pizza Master – Sweden, Mareno –  Italy

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s