בונז'ור- בוקר טוב בשני צבעים.

מאפי שמרים טריים הם אחד מסימני ההכר של רשת בונז'ור, ולכבוד חג השבועות בטכנולוגיה חדשה- שילוב שני בצקים בצבעים לבן (קלאסי) וחום (קקאו). ומה הטעמים? קרואסון ביס בטעם נוגט, קרואסון ביס חלבה וגביניות שוקו.

עוד לפני שטועמים, כמו בכל דבר שקשור לקולינריה, אוכלים עם העיניים, ושילובי הצבעים יוצרים גם חשק עז לטעום וגם אסטטיקה כמעט חושנית, וכל מארח ומארחת יגלו שלפרוש על הצלחת את המאפים בסדר קבוע ולפי גיווני צבעים, כבר עושה להם חצי עבודה מבחינת ניראות של השולחן, עוד לפני שטועמים ונהנים.

אחרי שמתרשמים מהמראה, מגיע הטעם, וברור שכשמשתמשים בחומרי גלם איכותיים, המרקם יוצא אוורירי, שזה הבסיס של כל מאפה שמרים, והטעם משתבח עוד יותר.  התוצאה היא מאפה פרימיום  כמו במיטב בתי המאפה בעולם.

וברור שטעמתי את כל הסוגים, גם בשביל חוות דעת לקוראיי וגם כי פשוט לא יכלתי לעמוד בפיתוי, ואני לא מכירה כאלה שיכולים… אחרי מחשבה עמוקה (והרבה ביסים) החלטתי שהפייבוריט שלי הוא זה עם הנוגט, ובתמונה אפשר לראות את המרקם ואת הכמות הנדיבה של מילוי. כמובן שגם האחרים חוסלו במהירות האור, לא רק לפני שבועות, אלא הרבה לפני השעה שבע בערב…

את סדרת "מאפים בשני צבעים" ניתן להשיג ברשת בתי המאפה "המאפייה בונז'ור" וגם ברשתות שיווק שמוכרות את מוצרי בונז'ור כמו חצי חינם, יוחננוף, ויקטורי ועוד.

קרואסוני הביס הם פרווה , וגביניות השוקו הן חלביות.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s