ברוך הבא מר תפודי!

 

האמת, כשאומרים לי "מר תפודי" – האסוציאציה הראשונה היא אותו צעצוע קלאסי של הרכבת חלקים על תפוח אדמה. מצד שני כשאומרים לי "צ'יפס הולנדי"  עולות לי בזיכרון החנויות שכולן צ'יפס, עם מגוון רטבים שונים ורבים כי אין כמו ההולנדים להפוך את הצ'יפס לגורמה. אבל מכיוון שאי אפשר כל רגע לנסוע להולנד בשביל צ'יפס, עדיף שהצ'יפס יגיע אלינו, נכון? אז בעזרתה האדיבה של חברת "בלדי" שמתמחה בעיבוד, ייצור, יבוא ושיווק של מוצרי בשר, בקר, עוף ודגים, אנו מקבלים ישירות לסופרמרקט השכונתי את סדרת "מר תפודי" – צ'יפס הולנדי ייחודי של BERGIA FRITES-  יצרן שחוגג 85 שנה להווסדו, ושלושה דורות של סוחרי תפוחי אדמה, כך שאם יש מישהו שיודע משהו על הוצאת המקסימום מתפוחי אדמה- אלה הם. הסידרה כוללת שלושה גדלים של צ'יפס- אמריקאי (דק יותר), קלאסי ו"סטייק" (העבה ביותר, דומה קצת ל"פוטטו" המוכר בארץ). ומה מיוחד בצ'יפס?

קודם כל הפטנט הרשום- שיטה ייחודית שהופכת את הצ'יפס לצ'יפס קראנצ'י במיוחד. שנית- כל התהליך הוא אוטומטי לחלוטין בכל תהליכי הייצור והאריזה. ומה עוד? הצ'יפס עובר טיגון ראשוני בשמן חמניות שנחשב לבריא יותר בהשוואה לשמנים אחרים , ובסך הכל כולל 96% תפוחי אדמה ו4% שמן חמניות. זה הכל- בלי תוספות מזיקות כמו חומרים משמרים , מייצבים, כימיקלים, צבעים או מה שלא יהיה.

קיבלתי להתנסות את גירסת ה"סטייק".

על האריזה יש אופציות שונות להכנה, כולל הכנה דלת קלוריות בתנור. אישית- אני מעדיפה למקסימום קראנץ' לטגן בשמן עמוק. ככה זה ,דברים מטוגנים תמיד טעימים יותר…

בכל מקרה, על האריזה כתובה הטמפרטורה הרצויה של השמן. אין לי מד טמפרטורה לשמן, אבל הכנסתי כף עץ וכשראיתי שיש הרבה ביעבוע הבנתי שהשמן חם מספיק. הכנסתי בעדינות את הצ'יפסים בעזרת כף כדי למנוע התזות, והקפדתי לא למלא יותר מדי כדי לא להוריד את טמפרטורת השמן באופן דרסטי. המחבת רחשה ובעבעה, אחרי דקות ספורות טעמתי צ'יפס אחד, הוא היה קרנצ'י בהחלט, אז הוצאתי את כל השאר לנייר סופג ומשם לצלחת.

עוד קצת מלח מעל, קצת רוטב בצד, ויש מנה מפנקת. והקרנצ'יות המובטחת? כמעט על גבול ה"תפוצ'יפס" – מגיעה בגדול וכמו שצריך.

אני שמחה ש"מר תפודי" החליט לעשות עלייה לארץ.

להשיג ברשתות השיווק.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s