פרונטו קיוסקו- המהירה של דיוויד פרנקל בשוק הצפון

את מסעדת "פרונטו" אין צורך להציג, שמה הולך לפניה בניצוחו של השף דיוויד פרנקל. היוזמה החדשה של פרנקל, שנפתחה אך לפני חודשים היא "פרונטו קיוסקו"- שלוחה מהירה של פיצות ופסטות במחירים שווים לכל נפש בשוק הצפון, המיזם הקולינרי של מיכל אנסקי ברמת החי"ל.

באירוע השקה תוסס וסואן הוצאו לטעימות מני הפיצות שמוכנות על טאבון מיוחד, ומקבלות תוספות שמשדרגות את המנה מ"אוכל מהיר" לגירסת האקסטרים שלו. על הבצק הקרנצ'י והכייפי במיוחד, הונחו תוספות כמו חצילים עם רוטב נפוליטנה, מוצרלה, עגבניות שרי ושמן צ'ילי (מחיר מלא- 39 שקלים), או כמהין שביחד עם פטריות שמפיניון, רוטב בשמל ופרמז'נו יצרו את אחת הפיצות הטובות שטעמתי, (מחיר מלא- 55 שקלים) ובתפריט ראיתי גם פיצות טבעוניות, או פיצות עם בייקון ואנשובי.

בתפריט יש גם פסטות, וגם מנת פתיחה של אנטיפסטי – ירקות קלויים לנשנוש ובתמונה למעלה אפשר לראות גם מאפה סלק מתקתק שלא ראיתי בתפריט אבל שווה לבדוק.

הכוכב האלכוהולי של המקום הוא האפרול שניתן לטעום ב15 שקלים לכוס בקוקטייל עם טוניק וליים, ולא תאמינו כמה שהוא הולך עם הפיצה, מרענן את החיך לקראת הביס הבא. יש גם אפשרות לצ'ייסר בתשעה שקלים בלבד.

בתמונה למעלה ניתן לראות את העושר של פיצת הכמהין, חבל שאי אפשר להעביר גם את העסיסיות של הטופינג והקרנץ' של הבצק.

בתכנון עוד סניפים של "פרונטו קיוסקו" ברחבי הארץ, כשההתחלה היא במרכז.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s