"מאסטר שף"- מאסטר בפסח (וכל השנה).

מאפים תפוחים, שמנמנים, כאלה שיצאו הרגע מהתנור, הריח המטריף, האדים המהבילים, והציפיה לתחושה האוורירית הזו כשאנו נוגסים במאפה טרי, אין כמו התחושה הזו. ובפסח כשהשיניים הטוחנות עובדות במשרה מלאה ויותר, ויש לנו גם יותר זמן להשקיע במאפים, אנו מחפשים את חומרי הגלם שיאפשרו לנו להוציא את המיטב.

"מאסטר שף" מביאים לנו לכבוד הפסח קמח תופח לפסח, שמבוסס על עמילן טפיוקה במרקם דק בתוספת קמח מצה. המילה "טפיוקה" כבר עושה לי שמח בלב כי אני ברזילאית, וטפיוקה על כל צורותיה- מקמחים ועד פנינים, היא חומר אהוב ומוכר, למתוק, מלוח וכל מה שבינהם.

ישנם הרבה מתכונים ללחמניות לפסח שניתן להכין עם הקמח התופח של "מאסטר שף" אבל אני החלטתי ללכת על הלחמניות הברזילאיות "פאו דה קייז'ו" במכשיר קפקייקס, ופשוט המרתי את קמח הטפיוקה שמופיע במתכון, בקמח של "מאסטר שף".

ערבלתי חלב, שמן, ביצים, מלח, קמח תופח לפסח של "מאסטר שף", ושני סוגי גבינות מגוררות (פרמזן וקשקבל), הכנסתי למנג'טים משומנים, משם למכונת הקפקייקס וכשהצפצוף נשמע, יש פאו דה קייז'ו ברזילאי אותנטי.

אני לא מצרפת מתכון מדויק מכיוון שזה לא מקורי שלי אלא מתכונים שמצאתי ברשת.

 

להשיג בכל רשתות השיווק והחנויות המובחרות, כשר לפסח בהשגחת רבנות ירושלים.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s