פורים בפתח – החגיגות מתחילות.

רוחות פורים כבר מנשבות כשבכל חנות כבר יש תחפושות, אריזות, ממתקים והמון צלופן. ואיך אפשר בלי אזני המן ומיני מאפים? נכון, אפשר לקנות, אבל ברגע שמתחילים לאפות, כבר אי אפשר לחזור אפילו לטובה שבמעדניות.

"הטחנות הגדולות של א"י" עוזרות לנו להפיק את אזני ההמן הטובות ביותר, בעזרת קמח חיטה לבן בהיר שמכיל כמות קטנה של סובין ולכן מתאים במיוחד ליצירת אזניים פריכות וטעימות. הקמח שמגיע באריזה חגיגית במיוחד, מסדרת "החגים" (שכוללת גם אריזות לראש השנה, חנוכה, שבועות ויום העצמאות וזכתה בפרס הזהב לשיווק בתחרות היוקרתית WORLDSTAR PACKAGING AWARD"  לשנת 2015). נוסף לעיצוב הרטרו –כייפי, יש גם כמובן מתכון לאזני המן כדי להבטיח אפס טעויות ופספוסים.

צ'ופר נוסף של "הטחנות הגדולות של א"י" לחג הפורים היא מהדורה מוגבלת של קופסאות פח בעיצוב התואם את הקמח, לאכסון נוח (ואין לכם מושג איזה אווירה חמימה זה יוצר במטבח).

בדף הפייסבוק שבלינק למעלה, אפשר למצוא מתכונים ורעיונות, ואת המוצרים עצמם ניתן לרכוש ברשתות כמו "לגעת באוכל", וחנויות נבחרות.

ומה עם המילוי?

כשכבר נמאס ממילוי הפרג או השוקולד המסורתיים, מגיע חידוש מאמריקה- "MARSMALLOW FLUFF" שמביאה לנו יבואנית המזון "מאכלי עולם". טעם המרשמלו, עכשיו בצורה רכה שמאפשרת מריחה ומילוי באמצעות שק זילוף או פשוט כף.

אחרי שפותחים את הקופסה, ומלקקים חצי ממנה ככה כמו שהיא, מה עושים עם החצי השני? חוץ ממילוי לאזני המן ושאר עוגיות ועוגות ממולאות , אפשר גם לשלב בעוגות ללא אפיה כשכבה בפני עצמה (אני ממליצה עם פירות כמו תותים או אננס למעלה), להכנת עוגיות סנדוויץ, ואם מוסיפים כפית או שתיים לקפה או לשוקו חם, מקבלים פיצוץ של טעמים מפנקים בפה.

אני החלטתי שעדיין יש לי קצת זמן לאזני ההמן, אז הכנתי קפקייקס בעזרת הקמח, וציפוי של מרשמלו (לצרף תמונות ושלבי הכנה- לבדוק אפשרות השחמה בגריל). התוצאה חלומית.

(וזה מה שאני הכנתי, עוגת ווניל מקמח "הטחנות הגדולות של א"י,  במילוי קרם שוקולד  וציפוי מרשמלו פלאפ עם קישוט מרנג.)

את ממרח המרשמלו ניתן להשיג ברשתות המתמחות בעזרי אפייה כמו "לגעת באוכל" ו"ספייסז" ורשתות כמו "טיב טעם".

מודעות פרסומת

2 מחשבות על “פורים בפתח – החגיגות מתחילות.

  1. פינגבק: יום העצמאות- הגודיז שליד. | Shosh Hazan Grinberg

  2. פינגבק: מרשמלו FLUFF- החיים בוורוד. | Shosh Hazan Grinberg

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s