שחר של שוקולד ותפוז

הדבר הכי טעים בעולם זה שוקולד. ויש מעט דברים שאפשר לעשות כדי לעשות אותו יותר טעים. אחד מהם זה שילוב הדרים, בעיקר תפוזים. משהו בשידוך הזה של ההדר והקקאו פשוט משדרג את התוצאה ומוכיח שאחד ועוד אחד זה הרבה יותר משניים.

"השחר העולה" החליטו לשדרג את ממרח השוקולד בשפופרת, שזכה להצלחה רבה בגלל הנוחות שלו, שהופכת את הממרח האהוב לנוח לציפוי מתוקים למשל, לצד כמובן מריחה על פרוסה או בגירסה האהובה עלי- ישירות אל תוך הפה בלי ללכלך סכינים או אצבעות, והביאו מהדורת חורף מיוחדת – "השחר העולה " בטעם תפוז בשפופרת לחיצה.

החלטתי שאם יש אפשרות זילוף, הכי קל לעשות קפקייקס. עשיתי את המאפים הכי פשוטים שיש- כי ידעתי שהציפוי כבר יתן את השוס. וכך באמת היה.

אז היו קפקייקס עירומים (יכלתי בעקרון גם להזליף פנימה, אבל בגלל שהם היו קטנים העדפתי להתמקד בציפוי), ועברו ציפוי קליל של "השחר העולה בטעם תפוז", ואיזה שידרוג!

עוד קצת סוכריות צבעוניות בשביל הקראנץ' ו- טאדאאאאא!

והנה היצירות- לפני ואחרי!

אריזת השפופרת נוחה מאד, לא דורשת לכלוכים וכלים נוספים, להזליף ישר, הממרח נשמר בצורה אופטימלית בתוך השפופרת ומצוין לא רק לקפקייקס ועוגות אלא גם לגלידות, וופל בלגי, פנקייק וכמובן כל דבר שדורש רוטב שוקולדי ליד.

השפופרת החדשה מצטרפת לחברותיה – ממרח "השחר" בשפופרת, ממרח השחר הרגיל פרווה, והחלבי, המהדרין, נוגט חלב, ממרח אגוזים, ממרח נוגט עם אגוזים, ממרח נוגט אגוזים עם אגוזים וכמובן מוצרי האפייה- קקאו, נוגט וצמקאו.

"השחר העולה" קיימים כבר מזמן קום המדינה ב1948  והם אחראים לנוסחה הסודית שאין ילד ישראלי שלא גדל עליה ומכור לה.

להשיג בכל רשתות השיווק.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s