טעמי צ'כיה- עכשיו בישראל

אוכל מזרח אירופאי הוא קלאסי לימי החורף הסגריריים. בדרך כלל אנו מכירים את האוכל הרוסי, אולי גם הגרמני, אבל מה אנחנו יודעים על הקולינריה הצ'כית? מסתבר שמי שלא יודע, פשוט מפסיד מעדנים, ועכשיו ההזדמנות לכפר על חוסר הידיעה הזה, ולהתענג על שבוע שכולו קולינריה צ'כית במסעדת "עלמה" הכשרה במלון "דניאל" בהרצליה.

וכך החל מאמש (ה7 לדצמבר) ועד ל14 בחודש, יזכו הסועדים ב"עלמה" לטעום בארוחות הבוקר והערב מנות צ'כיות שמוכנות במיוחד על ידי השף המהולל MICHAL PAKANDI – השף המוביל של מלון DUO בפראג, מרשת JAN היוקרתית.

בתמונות ניתן לראות מגוון טעימות מהמעדנים הצ'כים כפי שכיכבו בהשקת השבוע המיוחד.

(בתמונות למעלה הפרזנטציות המיוחדות, כולל הפתעה בדמות מקרונים מתקתקים שמולאו בפטה כבד וקיבלו תוספת רוטב פירותי).

(בתמונות למעלה – בירה צ'כית קרה שליוותה מנות סלמון – בצד שמאל למטה, וגולש עם לביבת תפוחי אדמה מצד ימין)

(בתמונות למעלה- השפים בעבודה, כולל השף מיכאל בתמונה הימנית למטה, מכין מנות ברווז עם סלט תפוחי אדמה שאין כמוהו כאוכל מנחם קלאסי).

שבוע צ'כיה נולד כתוצאה מחילופי משלחות בין צ'כיה לישראל, והצלחת שיתוף הפעולה בין המדינות, ובין המנות שיוגשו בו – מנות ברווז מיוחדות, גולש, כופתאות, לביבות, כריכים וכמובן בלינצ'ס ברוטב פירות יער.

המטבח הצ'כי הקלאסי משלב מסורות של כל המדינות סביבו- ולא כולם יודעים אבל הרבה מהמאפים והעוגות, שבדרך כלל אנחנו מזהים עם מדינות כמו אוסטריה, הגיעו במקור מצ'כיה.

ובאווירת החנוכה, הלביבות הצ'כיות- כרישה, בטטות, תפוחים ועוד, משתלבות מצוין.

(בתמונה למעלה- השגריר הצ'כי בארץ- מר איבו שוורץ, מכבד בנוכחותו את ההשקה).

השילוב בין חנוכה, חורף והמעדנים הצ'כי יוצר חגיגה שחבל להחמיץ.

המסעדה פתוחה בין השעות 9.00 ל23.00 ולהבטיח מקום צריך בטלפון 09-9528210

 

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s