DESSERTS- לשנה מתוקה

אחד הדברים הכי כייפים לעשות במטבח הוא לאפות. אחד הדברים הכי טעימים שיוצאים מהמטבח הם קינוחים. והדרישה לקינוח היא לא רק שיהיה טעים אלא גם שיהיה יפה, ואם אפשר שיהיה גם קל להכנה.

ואיך משלבים את כל הדרישות האלה? איך מפיקים במטבח הביתי קינוחים שנראים כמו במיטב הקונדיטוריות?

כאן נכנס לתמונה הקונדיטור המפורסם אורן בקר, שהפך בימים  אלה למפתח המוצרים והפרזנטור של DESSERTS– מוצרי גלם לאפיה, כ150 (!) מוצרים חדשניים.

זוכרים את משימות הקונדיטוריה בתוכניות כמו "מאסטר שף" שבהם המתחרים צריכים לעשות  מגדל "קרוקומבוש" או "עוגת 11 שכבות"? אז עכשיו ההכנה קלה יותר, לא רק למתחרים אלא גם לאופה הביתי באמצעות מוצרים ייחודיים שהוצגו בקבלת פנים חגיגית שבה הדגים אורן בקר איך משתמשים במוצרים והופכים אותם למעדניה בתוך הבית.

אז מה יש לנו שם? מה לא.

ערכות להכנת עוגות כמו סופלה למשל, רק להוסיף נוזלים וביצים, ולאפות, מחיות פרי בטעמים שונים ומגוונים, צבעי מאכל על בסיס שמן, אבקות נוגט למיניהן, שעד עכשיו היו ידועות רק למומחי הקונדיטוריה, מחיות פרי קפואות, אגוזים וקטניות, פטיפורים, קישוטי עוגה והחידושים שהכי אהבתי –  שוקולד שמתקשה (שמאפשר הכנת פרלינים למשל, פטיפורים או ארטיקים בסגנון "מגנום"- רק ממיסים את השוקולד, טובלים בו את המעדן הקפוא, והוא הופך לשכבת שוקולד קשה וכייפית), אבקת צבע לשוקולד- לוקחים שוקולד לבן, מערבבים עם האבקה ויש צבעים מיוחדים לשוקולד, והכי קיצור דרך איכותי שיש – מקרונים מוכנים, ללא המילוי, כך שכבר לא צריך לעשות את 600 סעיפי ההכנה של מקרון , שנחשב לעוגיה מיוחדת ומסובכת עם קפריזות לא מעטות, אלא לוקחים מקרון בצבע שבחרנו , בוחרים מילוי ( מוכן או שאנחנו מכינים) ומשדכים כל שני מקרונים ביחד, ויש לנו מנה מנצחת לאירוח, לנשנוש ולהרבה רושם וטעם.

ואם כבר מדברים על אירוח מהיר- גם הטארטלטים בגדלים השונים, מהווים פתרון מצוין ומרשים- התחתית כבר מוכנה, לא צריך להתחיל להכין בצק פריך ולקוות שיצא מאוזן מבחינת הגובה, יש כבר תחתית מוכנה, מה שנשאר זה שוב- להוסיף מילוי שרוצים, ויש מנה מרשימה וחגיגית.

האריזות הן במידות שמתאימות בדיוק לאופה הביתי, ויש מוצרים לכל הדרישות- כולל ללא גלוטן, טבעוני, סוכרתי והכל תחת כשרות בד"צ, כך שעל כל שולחן חג יכולים לעלות מטעמים יפים וטעימים.

כדי שבטוח נצליח בהכנת הקינוחים- מעבר לכך שעל כל קופסה יש מתכון פרי עמלו של אורן בקר, אורן גם מעלה סרטוני יוטיוב ומפעיל סדנאות כך שכל אחד יכול ללמוד.

קטגוריה  מיוחדת שאמורה להגיע בקרוב למדפים היא מוצרים לילדים, כי ילדים מאד נהנים להכין אוכל, בעיקר קינוחים, ובעזרת מוצרים ייעודיים העבודה תהיה קלה גם לידיים הקטנות שלהם.

בעזרת DESEERTS – שולחן החג (וגם שאר השנה) יהיו מתוקים מתמיד.

 

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s