FABERGE- היהלום שבכתר.

כשאנו מטיילים באירופה, אנו הרבה פעמים מבקרים בארמונות אצולה, ומתפעלים מהפאר הרב, הגנים, האומנות והיופי. עכשיו כל ההדר הזה מגיע אלינו, לא רק כדי לבקר אלא גם כדי לחגוג בו את הרגעים החשובים והמאושרים ביותר בחיינו.

פברז'ה- פטר קארל פברז'ה היה אומן שיצר את ביצי הפסחא היקרות עבור הצארים של רוסיה, ומאז הפך השם לנרדף ליוקרה , פאר, פינוק והשקעה.  אלה גם המילים שמתארות את "ארמון פברז'ה " שנפתח ממש עכשיו, בסמיכות לחג האהבה היהודי- ט"ו באב, והופך כל חתן וכלה, בני ובנות מצווה, וכל מי שרוצה לחגוג, לבני מלוכה.

איפה להתחיל? הארמון שנפרש על פני 22 דונמים מוקפי פרדסים , כולל שלושה מתחמים בגדלים שונים, לכמויות השונות של האורחים, מהם שני אולמות וגן אחד מדורג ופתוח. במרכז האתר, כיאה לכל ארמון מלוכה, ישנה הכניסה שבנויה בצורה קלאסית רומנטית, עם גרמי מדרגות מפוארים, מראות גדולות, ואיך אפשר בלי ביצי פברז'ה שמעטרות את הכניסה? ולא משנה לאיזה מהאולמות אתם נכנסים, בכניסה תפגשו את היהלום הגדול ביותר- המזרקה , בגודל 1000 מ"ר, ומקבילה למזרקות המפוארות של מלון בלאג'יו בלאס ווגאס, וכוללת מאות גופי תאורה ומים שיוצרים ביחד ריקוד מסונכרן היטב של מים, אור ומוסיקה. הכל גדול מהחיים.

למעשה המחשבה מתחילה אפילו מאחורי הקלעים- כשבעלי השמחה צריכים לנוח מעט בין לבין או להסתדר להמשך הערב- מחכות להן סוויטות הכוללות אפילו ג'אקוזי להרגעת הגוף והנפש. איפה עוד אפשר למצוא דבר כזה?

האולמות מתוכננים כך שכל חלום יכול להתגשם- רוצים אקרובטים ולוליינים שיורדים מהתיקרה? אפשרי בזכות מערכת מסילות שהותקנה מראש, רוצים תאורה ורקע מתחלפים? בזכות מערכות שמע ווידאו מהמתקדמים בעולם, קירות לדים, רובוטים מתכווננים , וכל הטכנולוגיות שאפילו לא חשבנו עליהם, אפשר ליצור אירוע שמשתנה כל רגע, ועל במת ההופעות גם טובי האומנים ישמחו להופיע, כשהם מוקפים באיכות הזו, שתאפשר את הביצועים הטובים ביותר מכל הבחינות.

מנכ"ל "פברז'ה" – זאב קרן נושא עימו וותק רב בניהול מלונות פאר ואולמות, כולל ה"אווניו" המפואר בקריית שדה התעופה, ועכשיו מביא את הבשורה לנס ציונה, מרחק עשרים דקות מתל אביב (עם חנייה בשפע), ואומר שאין חלום שאינו בר הגשמה- חופות בעיצוב המפואר ביותר, כל אפשרויות הצילום הקיימות, כל סוגי הכשרויות הנדרשים, כל העיצובים- כאלה שאפילו לא ידעתם שאפשר, וכל האטרקציות והגימיקים שרק תירצו.

(בתמונות למעלה- משמאל השף גיא פרץ, מימין המנכ"ל זאב קרן)

בערב ההשקה אפשר היה לראות למשל הופעות של להקת "MOMENTS GROUP"  שהביאה זמרים מכל המגוון – מווינטאז' ועד פופ מקפיץ, עיצובי שולחנות ותפאורה של OZNA (כפי שאפשר לראות בתמונות), אטרקציות כמו בובות אנושיות, לוליינים, הזמר אביהו שבת שהנעים בקולו והקפיץ את הקהל, דוגמני אור וצבע ששמחו להצטלם, והרשימה עוד ארוכה, טעימה קטנה ניתן לראות בתמונות.

ואם אנו מדברים על טעימה- איך אפשר בלי החלק הקולינרי? אז מה אין בפרבר'ה? אין "פלטת מטוגנים" ואין מלצר ששואל "עוף או דג". מה יש? יש מסעדת יוקרה שמביאה מטעמי גורמה- ואיך זה קורה?

(בחלק מהתמונות מופיעה אותה מנה – במצב סגור כפי שהוגשה, ובמצב פתוח כדי שאפשר יהיה להתרשם מהתכולה)

קודם כל יש את המאסטר, השף גיא פרץ, שנושא על צווארו 13 מדליות בישול בינלאומיות, ספרי בישול, מסעדות וקרדיט ענק, והוא קיבל את חלומו של כל שף – המטבחים המאובזרים והמשוכללים ביותר שיש, כולל כל מה שצריך עבור כל מטעם אפשרי- ממנות קלאסיות ועד מטבח מולקולרי, הכל יש שם. (בנוסף לכמה מטבחים פתוחים שנמצאים בלב הגנים ומאפשרים לקהל לראות את השף מכין ומצלחת את המנה שעוד רגע יטעמו ממנה).

(המנות בתמונות הן מנות טעימה והן בגודל מוקטן).

 

התפריט עצום ומכיל מנות שרק הקריאה שלהם גורמת לרעב- נתחי בשר בהכנה בגריל פרונטלי , כולל מנות לצמחונים שלא נופלות באיכותן, מאפים בטאבון לבנים ארומטי, פסטות, באו, טאפאס בר, מנות אסיאטיות כולל סושי, סביצ'ה, מנות דגים שונות, מנות מטוגנות, מאכלי עמים בהגשה קלאסית כמו חריימה, פאד תאי, קציצות, קוסקוס, קדירות שונות, מנות טבעוניות, סלטים מקוריים,מוקפצים, מנות ניגובים (ואתם חייבים לראות את החומוס למשל, שמוגש כמו בחומוסיות הכי מפורסמות), אפרטיפים, מנות ריענון, ואיך אפשר בלי קינוחים?

בגלל כשרות, הרבה מקומות נופלים על החלק של הקינוחים, אבל השף גיא פרץ מצליח לעשות את הבלתי אפשרי, וביחד עם צוות "פברז'ה " מוציא קינוחים מדהימים שלא כוללים בכלל תחליפי חלב, אלא מבוססי פירות, שוקולד מריר, טפיוקה, קוקוס, מאפים, קדאיף, קרמל, טופי, חלבה, בצק עלים, מרנג והיד עוד נטויה, והתוצאה מרהיבה ביותר. (ראו בתמונה- את כוכב המגש- ביצת הפברז'ה המצופה זהב אכיל, וכוללת הפתעות בתוכה).

מה שאומר שגם אם מדובר באירוע ארוך, שווה לחכות למתוקים!

פברז'ה הוא החוויה הכוללת – מהלוליין שעל התקרה, דרך השוקולד שבצלחת, הגנים המושקעים שכוללים עצי זית בני אלפי שנים שהובאו במיוחד, התאורה שמתחלפת, האפשרויות המוסיקליות והאפקטים, הכל נמצא שם, רק לבחור.

צוות המקום מסייע להתאים את האפשרויות השונות באופן אופטימלי כך שהחוגגים ואורחיהם יהנו מערב מלכותי בלתי נשכח.

מזל טוב!!

 

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s