"KIWI & KOM-KOM" – החיים "על הסכין".

 

האמת, בדרך כלל אני עצלנית – כשצריך לחתוך ירקות אני פשוט חותכת אותם לרבעים וקוראת לזה "בסגנון כפרי". אבל מה עושים כשרוצים קצת יותר יפה? האם באמת צריך להתאמץ עד כדי כך? בטלוויזיה המנות תמיד דקורטיביות והמילה "צילחות" הפכה לחלק מהלקסיקון, אבל איך מישהי עם שתי ידיים שמאליות (האמת מדוייקת – אני גם שמאלית וגם רחוקה מלהתעסק בדקורציות) יכולה להוציא קישוט שהוא יותר מאשר תקיעת גבעול נענע על כל מנה?

כאן הגיעה לעזרתי הסכין של "KIWI & KOM-KOM" שהיא סכין בצורת גלים שאפשר לחתוך איתה בקלות כל דבר והוא הופך לדקורטיבי.

צפיתי בסרטון והחלטתי לנסות . מה שנחמד הוא שמספיק שינוי קטן בזווית החיתוך, וכבר הצורות יוצאות שונות לגמרי. חתכתי ירקות בדרגות קושי שונות ובזוויות שונות ותוך דקות, בשיא הנוחות, היה לי מגש ירקות מקסים, שכיף לנשנש (וזה מצוין כשרוצים להמנע מחטיפים ובמקום זה לאכול משהו בריא ). אני בהחלט מתכננת להשתמש בסכין להכנת צ'יפס מתפוחי אדמה ובטטה, וגם סלסולים שונים, שיקשטו לנו את הפירות והירקות.  (וזה גם בטוח יגרום לילדים להתלהב יותר מאכילת ירקות…)

הסכין עשויה מפלדת אל חלד איכותית ויציבה, ובעלת ידית ארגונומית לאחיזה נוחה בשתי הידיים ( וזו נקודה חשובה כאמור לשמאליים כמוני שלא כל אביזר מטבח מתאים לשימוש הפוך).

מה האפשרויות הגלומות בסכין החיתוך – ראו למשל בסרטון הזה…

את הסכין ניתן להשיג ברשת הום סנטר, חנויות כלי בית מובחרות (מישהו אמר מתנות לפסח ולא קיבל?) או דרך אתר החברה.

 

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s