לבריאות – פברואר 2015

המושג "לאכול בריא" כבר מושג שגור אצלנו, וכולנו משתדלים לאכול דברים שהם בריאים לנו ולהמנע מדברים שיכולים להזיק.

משקאות חלב סויה  וחלב אורז נחשבים בריאים (והם גם פרווה כך שמי ששומר על כשרות יכול להנות מכוס קפה עם חלב סויה  או אורז אחרי ארוחה בשרית).

שוק המשקאות הזה רק הולך ומתפתח לכיוונים בריאים עוד יותר ולטעמים חדשניים יותר. כך חברת "תומר" שמתמחה בשיווק מוצרי מזון, מביאה לנו את סדרת משקאות האורז והסויה "Happy soya" ו – Happy rice""-  כבר שמות אופטימיים, שהם משקאות צמחייים, כמובן על בסיס אורז וסויה בהתאמה, עם סידן וויטמינים.

קיבלתי לטעימה שני סוגים מעניינים- האחד משקה סויה בטעם ווניל , והשני משקה ייחודי שמשלב גם אורז וגם סויה (שוב, עם המון וויטמינים ודברים טובים אחרים).

ניסיתי אותו קודם כל ככה (ואני בן אדם שסקפטי מאד בעניני חלב..). הטעם וונילי ומרענן, ומתאים גם לשתייה ככה, (בעיקר כשהוא צונן) וגם לשייקים עם פירות כמו בננה או תות, וגם לדגנים.

השני היה המשקה המעורב והוא פחות הסתדר לי לשתייה רגילה, ויותר לתוספת לדגנים או להכנת קינוח פרווה. (אגב, ניסיתי אותו בקינוח הקלאסי של כדורי שוקולד שדורשים "שבע כפות חלב" ואי אפשר היה לחוש בהבדל).

היתרונות הבריאותיים הם כאמור מוצרים דלים בקלוריות ובשומן ולא מכילים שומן רווי ומצד שני מתאימים כמובן לרגישים ללקטוז, לטבעונים ולשומרי כשרות, ועשירים בחלבון וסידן. הבונוס הנוסף במשקה המעורב הוא שהאורז מכיל גם חלבון מלא מהצומח, חומצות אמינו שנחוצות לבניית הגוף וגם וויטמינים רבים.

למעשה, המשקאות התאימו לי בדיוק למוצר נוסף שקיבלתי להתנסות – קוואקר אורגני של "תבואות". הקוואקר שמגיע בשתי מידות עובי – (אני קיבלתי את העבה) מספק קודם כל שובע. אין כמו דייסת קוואקר חמה ביום חורף קר, או כשמתים מרעב (ואיזה כיף שאפשר להכין במיקרוגל!!).

בגלל ששיבולת השועל של "תבואות" היא אורגנית, אז היא גם נקייה וטהורה מכל מני חומרי הדברה מזיקים.

שיבולת שועל מפוצצת בדברים טובים כמו חלבון, ברזל, מגנזיום וסיבים תזונתיים שמצדיקים את מה שאמרתי – תחושת שובע להמון זמן. מנסיון, להכין כמות קטנה יותר ממה שחושבים כי זה מתנפח בבישול ומשביע מהר מאד ולאורך זמן.

כשיש שיבולת שועל בבית גם לא צריך לקנות חבילות דגנים יקרים, ואפשר פשוט למזוג אותה לקערה, להוסיף מה שאוהבים (במקרה שלי חמוציות למשל) , להוסיף חלב או חלב סויה/אורז וכו', שתי דקות במיקרוגל וזהו – יש מנה מצוינת ובריאה. אני אוהבת להמתיק בעזרת סילאן.

כמובן שאפשר להכין גם עוגיות שונות, חטיפי אנרגיה ועוד – מספיק להקליד בגוגל "מתכונים לשיבולת שועל" ומקבלים ים של אפשרויות.

(למעלה- ההכנה, למטה התוצאה)

כשר – מחזיקי הדת

שימו לב- המשקאות נשמרים סגורים במזווה אבל דורשים קירור אחרי הפתיחה והם כשרים פרווה בהשגחת הרבנות הראשית.

את כל המוצרים ניתן להשיג ברשתות השיווק ברחבי הארץ ובחנויות טבע.

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s